"Держись, моя Родина, только, пожалуйста. Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь": Мережу до сліз розчулила пісня "Кварталу 95" (відео)

Вже після передачі кількість переглядів пісні перейшла позначку в 180 000.

Квартал 95" зворушив глядачів. Фото: скріншот з відео.

У суботу, 25 березня, на телеекрани вийшов новий випуск популярної програми "Вечірній квартал". Як повідомляє прес-служба Студії "Квартал 95", передача привернула рекордну кількість глядачів, передають Патріоти України.

Судячи з реакції в мережі, сталося це багато в чому завдяки фінальній пісні "Тримай мене, Батьківщино". Відео її виконання було опубліковано на сторінках "Кварталу" в соцмережах і YouTube, де вже після передачі кількість переглядів перейшла позначку в 180 000.

"Ничего не требуем ничего не просим, просто ... Украина, будь счастлива! Держись, моя Родина, только, пожалуйста. Я не боюсь, не сдаюсь и не жалуюсь. Я заслоню тебя сердцем окруженным, падая и поднимаясь, любя!", - прокоментували уривком з пісні пост в мережі.

Крім тисяч переглядів, пісня зібрала не менш активну дискусію. У коментарях глядачі дякують акторам "Кварталу" і діляться своїми враженнями. "Я невольно плачу практически с каждой вашей финальной песней. Пока вы и такие как вы люди в Украине, у нее еще не все потеряно", "Просто мурашки по коже, плачу", - зізнались в коментарях. "Если" Квартал "скажет выйти на Майдан - выйдем", - впевнено заявив дехто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...