"Держите меня семеро - McDonald's превратился в "ДонМак": Блогер показав "мирне життя" у окупованому Донецьку

Молодь, яка вірить у "республіку" вчиться на журналістів-пропагандистів, чекає відкриття "ДонМака" та подає документи у медицинський виш, який насправді віїхав на підконтрольну територію.

У окупованому Донецьку. Фото: dn.depo.ua.

Олексій Мінаков у своєму блозі на site.ua вирішив абстрагуватися від військових подій та з допомогою соцмереж звернути увагу на те, чим займається "золота молодь" та "патріоти "молодої республіки" у окупованому Донецьку, передають Патріоти України.

Пропагандистка телеканала "Новороссия ТВ" Алина Черняева с подругой "поехали к Кобзону". Наверное, на местный творческий конкурс "Я люблю тебя, жизнь!", где старый маразматик возглавил жюри.

Девочка Лера хвастается перед мамой удостоверением прессы "днр". Для того, чтобы его получить, нужно было год обучаться в Молодежной школе журналистики. Теперь девчушки знают, как правильно вести пропаганду и пиар "новороссии".

Какой-то паренек гордо держит бумажку "паспорта днр". Напомню, что эту "филькину грамоту" не признала даже Россия.

Псевдо "Донецкий медицинский университет" принимает документы на поступление. Настоящий ДонНМУ переехал в Краматорск.

Сотрудница внутренних войск МВД "днр" в/ч 5001 Дарья Киреева показала пустую площадь Горловки с плакатом "мы вместе - молодежь днр".

Совсем юная леди с детства начинает любить не только цветы, но и неприличное слово из трех букв.

"Мирная" жизнь такая "мирная". В ОРДЛО вход в супермаркеты с оружием и боеприпасами "запрещен". Интересно, а что будет, если какой-нибудь Гиви или Моторола зайдут, как их остановят?

А теперь держите меня семеро - McDonald's превратился в "ДонМак".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...