Дев'ятикласниця з Вінниці за 2 дні сама прибрала від сміття півострів Бригантина, взятий в оренду росіянами

В 2007 році більшу частину Бригантини взяла в оренду фірма "Домініон-М" з Москви під реалізацію інвестпроекту, пов'язаного з будівництвом розважального комплексу на півострові. Однак всі плани виявилися лише словами.

14-летняя винничанка Мария Чикальская в одиночку убрала от мусора полуостров Бригантина около закрытого на реконструкцию Киевского моста в Виннице, вынеся оттуда 50 мешков с мусором.

Как пишет издание Власно.инфо, свой поступок 14-летняя девушка объясняет тем, что она с друзьями хотела отдохнуть на Бригантине, однако так и не нашла на полуострове ни одного чистого от мусора уголка.

“Я посмотрела на всю эту грязь и беспорядок и решила, что с этим нужно делать. Не смотря на то, что очень люблю поспать, на следующий день уже в 6 утра я сгребала в мешки мусор. О своём замысле не говорила никому, и выходила на уборку очень рано, чтобы люди не смотрели на меня косыми взглядами”, – говорит Мария Чикальская.

Девятиклассница за 2 дня насобирала на Бригантине 50 мешков мусора и признаётся что кроме пластика, бутылок от алкоголя и детских памперсов находила много других вещей, о которых неприятно говорить.

Мария Чикальская живет недалёко от Бригантины и любит приходить на полуостров полюбоваться природой, однако то, в каком состоянии находится эта территория практически в центре города, ее очень огорчает. Школьница признаётся, что любит Винницу и хочет, чтобы город был чистым.

Напомним, что ещё в 2007 году большую часть Бригантины взяла в аренду фирма “Доминион-М” из Москвы под реализацию инвестпроекта, связанного со строительством развлекательного комплекса на полуострове. Россияне обещали тогда, что в 2010 году на Бригантине появиться аквапарк и множество других развлекательных аттракционов и заведений. Однако все планы оказались только словами.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...