Діти зі сльозами на очах рятували пташенят, яких сотнями гробили комунальники

Владі селища Макарів на Київщині байдужа доля пернатих

У селищі Макарів Київської області комунальники угробили сотні птахів. Вони вирішили обрізати гілки на деревах. Таким чином, на землю разом з гілками полетіли гнізда пернатих. Про це повідомляє "24 канал", інформують Патріоти України.

Птенцы, которые еще не умели летать, падали на твердую землю, ломали головы, лапы и крылья. Все это на свои глаза видели местные дети, которые не сдерживали слез, и пытались спасти птиц.

Зоозащитники сообщают, что такие действия коммунальщиков являются запрещенными.

"С первого апреля по 15 июня идет период тишины, они не имеют права обрезать деревья, особенно, где есть дикие птицы, дикие животные. Не имеют права даже создавать какой-то шум, потому что птицы размножаются, мигрируют", - рассказала председатель организации по защите животных Наталья Мельник.

К счастью, детям удалось спасти нескольких птенцов. Сейчас они устроили им "жилье во дворе", следят за их состоянием и подкармливают.

Местные жители неоднократно обращались в сельсовет, чтобы прекратить расправу над птицами, но в данное время властям населенного пункта равнодушна судьба пернатых.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...