Дівчина зі Львова: "Іноді так важко, я відчуваю, що сама в цьому світі "...

Львів'яни називають Марину "земним ангелом"

Через надмірну вимогливістьі батька у неї проблеми зі спілкуванням з людьми. Про дівчину з непростою долею пише РБК-Україна, повідомляють Патріоти України.

У Львові дівчина незалежно від погоди їздить на роликах з переобладнаною коляскою, у якій тримає музичний інструмент Ханг і каталог про татуювання хною. Марина продає сувеніри у Львові. Через надмірну вимогливість батька у неї проблеми зі спілкуванням з людьми.

Відео про непросте життя цієї жінки на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував депутат Львівської міської ради, керівник "Варта1" Ігор Зінкевич. Марина є старшою з 7 дітей у своїй сім'ї. Через нереалізованості в медичній сфері батько перетворив дитинство дівчини в справжнє пекло. Він навіть відмовився віддавати її в школу, через що у неї виникли проблеми зі спілкуванням з однолітками.

"Шкільні роки не хочу згадувати, оскільки вони промайнули дуже швидко і важко. Я навчалася вдома. Тому було дуже важко звикнути до суспільства", - розповіла Марина. Коли прийшов час вибирати вищий навчальний заклад, батько не дав Марині вибору. Він був упевнений, що дочка неодмінно повинна стати медиком.

"Стала студенткою медичного університету, хоча я цього дуже не хотіла. Батьки мені говорили, що я повинна бути тільки там. Спеціально писала тести так, щоб не вступити, ставила навмання галочки. Все одно я пройшла, хоча хотіла пов'язнаті життя з творчістю , фантазією ", - розповіла Марина.

Згодом дівчина почала виготовляти ексклюзивні прикраси з бісеру, красиво малювати тату хною і грати на інструменті Ханг. З братами, які стали музикантами, сестрою, - майбутнім педіатром і мамою Марина підтримує тісні контакти. А ось з батьком взагалі не спілкується.

"Я до сих пір мрію назвати його татом і притиснутися, як це буває у інших людей. Але він вважав за краще бути для мене учителем, вимогливим і суворим. Я все життя його боялася. Між нами ніколи не було взаєморозуміння. Це заважає мені. Тому що іноді сумно, холодно, хочеться рідну душу поруч, притиснутися до когось. Іноді так важко, я відчуваю, що сама в цьому світі ", - зізналася Марина.

Користувачі мережі на опублікованому в Facebook відео написали, що часто бачать Марину на площі Ринок, а й не здогадувалися, яка у неї непроста доля. Вони називають її "земним ангелом".


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Висновки з Вашингтонських баталій для України - Костянтин Єлісєєв

неділя, 28 квітень 2024, 23:28

"Минулого тижня увесь світ і насамперед Україна стали свідками напруженої політичної інтриги у Палаті представників США щодо схвалення пакета військової допомоги Україні у розмірі понад 60 млрд доларів США. Добре, що рішення Палати представників стало ...

Росія отримає відплату: Афонський старець побачив перемогу ЗСУ (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 23:02

Для України цей рік буде випробуванням сили, віри та єдності народу. Але, попри важкі випробування, українська держава завершить війну перемогою у своїй боротьбі за справедливість. Про це розповів Афонський старець-пророк Данило, передають Патріоти Укр...