Дівки в купальниках та дорогі особняки: Голишев пояснив, чому Трамп програє у президентських перегонах у США

Щоб не став президентом кандидат від республіканців Дональд Трамп, прийдуть голосувати ті, хто ніколи не ходив голосувати.

Дональд Трамп. Фото:lenta.ru

Шанси на перемогу кандидата на пост президента США Дональда Трампа невеликі; антирейтинг цього політика настільки великий, що, "щоб Трамп не прийшов до влади, на вибори підуть ті, хто ніколи на вибори не ходив"; в разі перемоги Трампа в політиці США відбудеться серйозний відкат. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, інформують Патріоти України.

"Якщо Трамп стане президентом, відразу ж станеться відкат назад в політиці США - в часи Буша, Рейгана. До тієї застарілої політикиі, яка не відповідає сучасним реаліям, архаїчної і дурної", - заявив він. У разі "якщо Америка буде змушена перехворіти цим", "то навіть найуспішніший президент від республіканців, хто б він не був, Трамп чи хтось інший, ніж два строки не протягне", - додав Голишев.

"Що б Трамп не говорив, ця людина має колосальний антирейтинг. Щоб не став президентом Трамп, прийдуть голосувати ті, хто ніколи не ходив голосувати. Сьогодні в США дуже мобілізовані принципові супротивники старого доброго республіканського підходу", - переконаний блогер. "Трамп - ідіот, який все життя торгує, купує будинок дешевше, продає дорожче. Ось все, чим він займається. Всі його досягнення вичерпуються дівками в купальниках і дорогими особняками. Про нього як про політика світового рівня ніхто всерйоз не говорить", - заявив Голишев

"Трамп програє майже напевно", - переконаний він. У цьому контексті блогер зауважив: "Якби був більш поміркований кандидат від республіканців, то там могли б бути вже розклади складніші.

Але, чесно кажучи, я не вірю в перемогу республіканців. Я переконаний, що переможе кандидат від демократів. Швидше за все, це буде Хіларі Клінтон. Припускаю, що це може бути і не вона ".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...