Для імпічменту достатньо причин. У Трампа залишилося всього два варіанти для дій - Чорновіл

Причому кожен варіант є вигідним для України, вважає політолог.

Дональд Трамп. Фото:Lenta.ruСитуація, що склалася між Росією і США, яка викликана діями російських хакерів, дуже сильно загострила протистояння двох держав. Американські силовики прямим текстом заявляють про великий вплив на вибори з зовнішньої сторони, при цьому всі факти вказують на Кремль і Росію, яка фактично визнана Америкою зовнішнім ворогом. Про це заявив політолог Тарас Чорновіл, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

У даній ситуації для імпічменту Трампа є абсолютна достатність причин. У самого Трампа залишилося всього два варіанти для дій. Перший - вдасться домовитися про робочу співпрацю з республіканською більшістю сенату і конгресу. Для України цей варіант є вкрай вигідним через проукраїнську позицію впливових сенаторів Республіканської партії.

Другий варіант - Трамп намагається затягнути час в своїх заявах. Новий глава США може спиратися на думку, що "Росія дійсно спробувала втрутитися вибори, що погано, але на результатах виборів це не змогло відбитися".

Це є потенційно помилковим варіантом дій Трампа, оскільки може спричинити автоматичний імпічмент нового президента.

Чорновіл зазначив, що загроза імпічменту просто колосальна. При цьому у США немає фактора дострокових виборів, а отже решту періоду часу країною правитиме віце-президент Майк Пенс.

Цей варіант є прийнятним і успішним для України. Чорновіл зробив висновок, що визнання Трампом втручання Кремля у вибори говорить про те, що він вибрав перший шлях співпраці з республіканцями, злякавшись навислого імпічменту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...