Для любителів жахів

В окупованому Криму забудовник зводить житловий комплекс поблизу моргу і психлікарні

Забудовник не згадав, яким видом доведеться насолоджуватися новим мешканцям

У Сімферополі розгорається скандал навколо будівництва великого житлового комплексу в районі парку Гагаріна, повідомляє "Сегодня". "Найкраще місце для гарного житла важко підшукати - вид на річку і парк; самий центр і все поруч", - запевняє реклама комплексу. При цьому про те, що крім річки і парку людям доведеться "насолоджуватися" видом на морг, забудовники промовчали.

"Новинка житлового будівництва Сімферополя - будинок у моргу і психлікарні. У рекламі чомусь про це забули згадати. Підозрюю, що два двохсотлітні пам'ятники історії і культури не переживуть роботу двох коперів поруч. Як і пацієнти психіатричної лікарні", - сказав житель Сімферополя Олександр, , інформують Патріоти України.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...