"Для недолугої ватної ведучої 112-го каналу окупація росіянами України - не злочин", - блогер (відео)

Євгенія Скорина вважає, що затриманних на Херсонщині ФСБшників треба просто передати російській стороні.

Євгенія Скорина вважає, що ФСБшники "не зробили нічого поганого". Фото: скріншот з відео."В гостях у тиграна мартиросяна і євгенії скорини - політолог Володимир Стус. Обговорюють затримання у Херсонській області на адмінкордоні з Кримом двох російських прикордонників. Стус говорить, що подальша ситуація з затриманими буде індикатором готовності української влади протидіяти агресії і боротися з ворогом: якщо їх повернуть, то це буде прояв слабкості і небажання дієво протистояти загарбникам", - написав Олексій Мазур у своєму блозі на site.ua, передають Патріоти України, та продовжив:

"Тоді Скорина запитує, а що ж з ними робити? "Судити", - відповідає Стус. На що вона щиро дивується: "ну-у, если не совершили никаких преступлений?". Тобто окупація росіянами України - це для неї не злочин, і окупанти - не злочинці. Адже цих двох затримали без зброї і спротиву. Значить вони, за Скориною - ні в чому не винуваті. Просто заблукали.

На відео дивись епізод починаючи з 4 хв. 30 сек. Отака і подібна параша тудей на 112-ому - кожного дня:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...