Для Вашингтона настав час надати Україні летальну зброю

Про це заявили представники американської Демократичної партії

Двоє представників американської Демократичної партії сенатор Дік Дербін і конгресмен Майк Квіглі заявили, що для Вашингтона настав час надати Україні летальну зброю, щоб вона могла захистити свій народ від російської агресії. Про це пише Радіо Свобода, повідомляють Патріоти України.

За словами Дербіна, конфлікт на Донбасі вже досяг тієї точки, коли вже "треба бути чесними".

"Те, що вони (росіяни. - ред.) роблять на сході України, в Донецьку, не показує, щоб вони були готові відступити. Ми повинні дати Україні інструменти та озброєння, яких вона потребує, щоб захистити свій власний народ", - підкреслив він.

Дербін нагадав, що адміністрація Барака Обами не хотіла надавати Україні зброю, щоб уникнути ескалації конфлікту. Але зараз, вважає він, настав час поглянути на реальність.

За словами Квіглі, Україні необхідно надати зброю, оскільки противник використовує нові технології.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...