Для зручності клієнтів "Укрпошта" почне працювати без перерви

Такий графік запроваджується задля підвищення якості обслуговування і відпрацювання нових стандартів

Близько 500 відділень держпідприємства поштового зв'язку «Укрпошта» до 1 травня будуть працювати без обідньої перерви. Про це повідомив перший заступник генерального директора «Укрпошти» Олександр Перцовський, інформують Патріоти України.

«Для зручності клієнтів до травня 2017 року у всіх великих містах країни відділення «Укрпошти», які мають три і більше вікна, будуть переведені на режим роботи без обідньої перерви. Таким чином, ми зможемо не тільки підвищити якість обслуговування і відпрацювати нові стандарти, але й збільшити обсяги бізнесу. При цьому наші співробітники будуть працювати з плавним графіком і, як і раніше, мати повноцінний перерву», - сказав він.

Зокрема, днями рішення про доповнення переліку відділень, які працюватимуть без обідніх перерв, прийняли львівська, харківська і одеська дирекції «Укрпошти». Київська дирекція почне працювати за новим розкладом з квітня. Відповідне рішення очікується також від дніпропетровської дирекції.

На сьогоднішній день, в Одесі без обідньої перерви функціонує 54 відділення, у Львові - 11, в Харкові - 42, у Дніпрі - 11, в Києві - вісім, в інших містах обласного значення - 191. До 1 травня планується оновити графіки ще 11 відділень у Львові, 11 у Харкові. У Києві за новим графіком працюватимуть 103 відділення поштового зв'язку. В інших містах обласного значення без обідньої перерви працюватимуть ще 35 відділень.

Нагадаємо, в 2016 році у «Укрпошти» змінився керівник. Ігор Смілянський, який був призначений Кабміном торік, приступив до виконання своїх обов'язків 1 липня. Він прийшов з американської компанії KPMG і заявив, що хоче, щоб його дохід в «Укрпошті» був не тільки не меншим того, який він отримував в американській аудиторській компанії KPMG, а й компенсував йому складності, пов'язані з переїздом в Україну і можливі репутаційні ризики. Свій оклад Смілянський оцінив в 750 тисяч доларів на рік.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...