До нас їде ревізор, а віз і нині там: на Банковій та Грушевського переполох - до Києва прямує Байден

Віце-президент США Джо Байден приїде в Україну 7 грудня. До його візиту гарячково готуються.

Джо Байден. Фото: www.news-cloud.net."Зазвичай так готуються до приїзду голови ОДА в районах. Фарбують бордюри, малюють красиві, хоч і неправдиві звіти надоїв й опитувань, надівають найкращу сорочку з краваткою та накручують бігуді в різних місцях", - написав на своїй сторінці у соцмережі український журналіст Євген Манженко, передають Патріоти України.

"У випадку з Байденом терміново розглядають бюджет і стрьомний Податковий кодекс, призначають антикорупційного прокурора і збривають головну бороду патріотичної опозиції. Бігуді все-одно накрутіть про всяк випадок. Голова ж їде!" - додав Манженко.

Висловився з цього приводу і нардеп Сергій Лещенко. "Скажу так: іноді відповідальні особи в американському уряді краще проінформовані про угоди українських корупціонерів, ніж ми в парламенті. В оточенні віце-президента США Байдена дуже добре знають прізвища Мартиненка і Кононенка, а згадка про Шокіна викликає відчай. Візит Байдена наступного тижня стане холодним душем для корупціонерів у владі", - написав Лещенко у "Фейсбук".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...