"До святкування звільнення України від культу Леніна ще дуже довго", - блогер

Доволі образливо розуміти, що у статистиці декомунізвції не врахували окуповані території Криму та Донбасу

Фото: "Фейсбук"

Блогер Олександр Коваленко прокоментував новину, яка нещодавно з’явилась в ЗМІ, про повне очищення території України від «спадщини» радянських часів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Фейсбук.



Так, за словами блогера, 24 жовтня 2016 року, всі інформаційні агентства наперебій повідомляють про повне очищення українських земель від пам’ятників радянським функціонерам – у Новгород-Сіверському, що на Чернігівщині, було демонтовано останній монумент на честь Леніна. Але, як наголошує блогер, у цій новині насторожує принаймні три аспекти. По-перше, Україна доволі велика держава, і цілком може бути що ця статуя Леніна була далеко не останньою. По-друге, доволі образливо розуміти, що у такій статистиці не врахували окуповані території Криму та Донбасу, де такого роду монументи не просто продовжують стояти, а і доволі успішно «плодяться».



По-третє, більш важливим є очищення України від «Леніна головного мозку», який доведеться лікувати ще роками у доволі немалої кількості населення. А тому – емоції в коробочку, адже до святкування звільнення України від культу лисини та протягнутої руки ще дуже довго, - прогнозує блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...