Добірка прикольних рукостискань політиків першої величини. Відео

Трамп полюбляє різко смикати руку, а Порошенко.....

Петро Порошенко удостоївся уваги виразом обличчя перед рукостисканням з Путіним Президент США Дональд Трамп під час рукостискання різко смикає руку на себе, через що не кожен може впоратися з його напором. Портал "Медуза" створив відеоподборку, на якій стає очевидним, що дивно вітається не тільки Трамп, а й інші політики, інформують Патріоти України.

Деякі з привітань виглядають досить незручно. Одного з чиновників, не відриваючи руки, Трамп повів зі сцени, а прем'єр-міністру Японії Сіндзо Абе довелося терпіти "фірмове" рукостискання мільярдера близько 20 секунд. Обама з парою гостей "виконав Лебедине озеро", а Президент України Петро Порошенко удостоївся уваги виразом обличчя перед рукостисканням з Путіним.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...