Доброго ранку, Хунта! ​Трохи вранішніх новин, - Денис П'ятигорець

В очікуванні безвізу: Поїзд № 751/752 Ковель – Хелм відправиться в перший рейс вже через тиждень. Вартість квитка - 203,24 грн.

Денис П'ятигорець. Фото: Фейсбук.Про останні новини з України і світу пише у своєму ранковому дайджесті на власній торінці у Фейсбуці популярний блогер Денис П'ятигорець, повідомляють Патріоти України.

1. Верховна Рада внесла дітей, які втратили внаслідок Чорнобильської катастрофи одного з батьків, в перелік на щорічну допомогу на оздоровлення.

2. Між Україною і Королівством Таїланд підписаний договір про взаємну правову допомогу у кримінальних справах та торговельна угода між урядами країн.

#ЄвропаВтомиласяВідУкраїни

3. Посли країн Європейського Союзу погодилися продовжити санкції, застосовані через анексію Криму Росією. Це рішення має затвердити Рада ЄС.

4. Посли країн-членів Європейського Союзу досягли домовленостей щодо позиції Ради ЄС на майбутніх міжінституційних переговорах щодо торговельних преференцій для України.

5. Постійний представник США при ООН Ніккі Гейлі закликала Раду ООН з прав людини прийняти потужну резолюцію щодо ситуації в Україні

6. Світовий банк поліпшив прогноз зростання української економіки в 2018 році до 3,5% з 3%, а в 2019 році - до 4% з 3%, зберігши при цьому прогноз зростання на поточний рік на рівні 2%.

7. Продажі нових легкових автомобілів в Україні в січні-травні 2017 року зросли на 33% в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року - до 29,5 тис. одиниць.

8. Печерський суд Києва зобов'язав Генпрокуратуру відкрити справу через недостовірні дані у фінансовому звіті ВО "Батьківщина".

8a. Печерський суд Києва зобов'язав Генпрокуратуру відкрити справу через недостовірні дані у фінансовому звіті ВО "Батьківщина". Багатьом може здатися, що ця новина вже була. І це правда. Проте, ця новина настільки прикольна, що має право бути двічі записана у «Вранішніх новинах».

9. Міжнародні резерви України на 1 червня 2017 року становили 17,618 млрд дол. США (в еквіваленті), що на 3% вище показника на 1 травня. З початку року резерви зросли на 14%.

10. У першому кварталі 2017 року ПрАТ «Укрнафтобуріння» збільшило видобуток нафти і конденсату на 67% в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, до 10 тис. тонн.

11. Для виплати дотацій аграріям у червні спрямовано 725 млн гривень, що майже у три рази більше, ніж було виплачено агровиробникам у минулому місяці.

12. В Україні вже готово два цехи заводу з виробництва боєприпасів. Будівництвом підприємства займається корпорація «Таско», яка об’єднала понад 25 підприємств ВПК і конструкторських бюро.

13. Частка України у виробництві м’яких ягід в Східній Європі становить 25%.

14. #ДоЄвропиЇхатиДорого! "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків до польського міста Холм у міжнародних залізничних касах. Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Хелм відправиться в перший рейс вже через тиждень.

15. На Дніпропетровщині правоохоронці попередили рейдерське захоплення 21 підприємства

16. 9. Запорізькі правоохоронці отримали ще більше двох десятків авто: Renault Dokker, Renault Logan, Peugeot Boxer, Volkswagen Crafter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, — DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...