"Докотились": регіональний підрозділ Google почне випускати горілку

Польський підрозділ компанії оголосив про випуск лімітованої версії горілки.

Логотип Google. Фото: mertinal.net

Команда кампусу Google у Варшаві випустила горілку Old Styled Vodka в подарунковій упаковці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Еспресо.

"Природа цього подарунка пов'язана з історією Google Campus Варшави. Протягом багатьох десятиліть, будівля, в якій розташований кампус, була серцем горілчаного заводу Koneser. Тепер це простір заповнений сп'яняючою пристрастю стартапів", - йдеться в заяві дизайнерів.

Ароматизована горілка випущена обмеженою партією і призначена лише для особливих випадків. Зокрема, розробники дизайну вже вручили її в якості подарунка деяким співробітникам кампуса.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...