Долина зубрів у Карпатах вразила відомого фотографа з Ужгорода (фото)

У національному парку "Сколівські Бескиди" проводиться програма відновлення популяції зубрів

Відомому ужгородському фотографу Оксані Ващук вдалося разом з колегами відвідати унікальну місцину у Карпатах - долину зубрів та зробити вражаючі фото лісових велетнів. Про це ужгородка розповідає на сторінках Фейсбуку:

"Поки ми намагаємося інтегруватися до Європи, європейські зубри інтегруються до українських Карпат :)
З 2009 р. у національному парку "Сколівські Бескиди" ведеться програма відновлення популяції зубрів, в рамках якої до Майданівського лісництва було завезено з Німеччини 6 зубрів. Сьогодні їх вже нараховують близько 3-х десятків. Завдяки Explorer Life Expeditions ми з Лариса Угрин провели фотовихідні у долині зубрів! Величезна подяка Женя Ткач Mykhailo Bogomaz за чудову організацію поїздки, цікаве спілкування та можливість познимати лісових велетнів з мінімальної відстані! Чекаємо на нові ідеї та пропозиції від Explorer Life Expeditions", - інформують Патріоти України.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...