Донецьк без інтернету та мобільного зв’язку: Місцеві чекають наступу армії "ДНР"

Подібне масштабне відключення зв'язку в місті відбувається вперше.

Донецьк. Фото: ЗМІ

У суботу, 14 квітня, в окупованому російськими військами Донецьку припинили мовлення декілька радіостанцій, не працює місцевий оператор мобільного зв'язку "Фенікс", а з 14:00 години у місті зник інтернет, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Сегодня». Окрім цього, там спостерігається посилене пересування військової техніки.

Провайдери відмовляють у наданні послуги, мотивуючи це проблемами у магістрального провайдера з Росії, який поставляє інтернет в самопроголошену "республіку". Жителі міста розповідають, що ніхто з відповідальних за зв'язок у Донецьку осіб не може пояснити, коли це закінчиться.

"А тим часом люди в шоці, адже у багатьох на Інтернеті зав'язана робота і спілкування з рідними", – говорить донеччанин Євген. Мешканка Аліна розповіла також, що подібне масштабне відключення зв'язку в місті відбувається вперше, "городяни припускають, що це може бути підготовкою до наступу армії "ДНР".

У місті говорять, що командування військових частин повертає відпускників і бойовиків, які перебувають у звільненні на вихідних. Нагадаємо, через відсутність на окупованій проросійськими бойовиками Донеччині мобільного зв'язку організовують платні тури по місцях, де "ловить" мережа.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Міноборони РФ плаче від люті: Українські дрони влаштували "веселу ніч" у восьми областях Росії, - джерело

субота, 20 квітень 2024, 13:29

Безпілотники в ніч на 20 квітня атакували енергетичні об’єкти на території Російської Федерації. За даними джерел УНІАН, це була спільна операція Служби безпеки України, Головного управління розвідки Міноборони та Сил спеціальних операцій ЗСУ, передаю...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...