Допомогли ЗСУ: На Донбасі п’яні російські терористи перестріляли один одного

Росія виплатила зарплату – бойовики так «святкували», що почали перестрілку.

Терористи «ЛНР» та «ДНР», перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, продовжують надавати послугу ЗСУ і ліквідовують один одного. Кілька інцидентів сталося на цих вихідних, повідомляють Патріоти України.

Бойовики пустилися берега, отримавши грошове забезпечення від Росії, повідомив на своїй сторінці в Facebook офіцер 53-й ОМБр ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц. «14 липня в одному з підрозділів бойовиків в районі н.п. Горлівка під час вживання спиртних напоїв у бойовиків виникла словесна перепалка, в ході якої один терорист застрелив іншого, а ще одного поранив. Даний бойовик заарештований представниками поліції окупаційних військ і знаходиться в камері тимчасового утримання", - розповів він.

"14 липня на одному з ВОПів в районі Докучаєвська після вживання спиртних напоїв терорист випадково застрелив свого товариша, а, усвідомивши скоєне, потім в цьому ж бліндажі наклав на себе руки. Командування підрозділу, розуміючи відповідальність перед російським командуванням, намагалося приховати злочини шляхом підпалу бліндажа, вибухом боєприпасів в ньому, звинувативши в подальшому підрозділи Об'єднаних сил", - додав воїн.

Таким чином, за даними офіцера, за спекотні вихідні в підрозділах російсько-окупаційних військ, втрати не на бойових позиціях склали: 3 загиблі бойовики, 1 поранений, 1 заарештований за тяжкий злочин.

Опублікував: Тетяна Ісічук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...