"Дореформувалися...": Переможець всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2016" змушена доглядати літню людину в Лондоні

Заслужена вчителька України з Берегово Закарпатської області Віолетта Македон виїхала з країни на заробітки.

Петро Порошенко та Віолетта Македон

Викладач англійської мови, яка в 2016 році перемогла в конкурсі "Учитель року" і отримала нагороду "Заслужений вчитель України", поїхала жити і працювати в Лондон, - повідомляє видання "Прозахід", передають Патріоти України.

Зараз вона приїхала на батьківщину на пару днів відвідати сина. За словами жінки, до Великобританії вона вирішила поїхати тому, що бачить там великі перспективи для своєї реалізації.

У Лондоні Віолетта Македон працює доглядальницею у сім'ї англійця і українки. Заслужена вчителька повинна наглядати за літнім чоловіком Бобом, гуляти з ним, ходити в парки і музеї.

Македон зазначає, що незважаючи на своє свідоме рішення переїхати, вона дуже сумує за домівкою і рідною школою, де вона раніше викладала. "Тут залишилися жити мої друзі, колеги, багато колишніх і нинішніх учнів, тут, власне, почалося професійне сходження тощо. Я дякую школу, яка сприяла мені досягти вершин у професійній сфері. Адже особливо життєво вдалим виявився минулий рік", - сказала вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...