"Дорога для продовження санкцій проти путінського режиму скоро буде знову відкрита", - Портніков

Зараз всі бачать, як Україна дотримується досягнутих домовленостей, а Росія їх вперто торпедує.

Дейнего та Пушилін. Фото: Sputnik.

Пушиліна і Дейнего терміново викликали до російської столиці. На прес-конференції в Москві зрадники заявили, що виступають категорично проти введення в регіон збройної поліцейської місії ОБСЄ. А так як саме вони, а не Росія є стороною конфлікту, то питання про місію знімається само собою. Журналіст Віталій Портніков наголошує, що це – не їхня думка, передають Патріоти України із посиланням на replyua.net.

"Вустами маріонеток говорить Путін. Але каже, сховавшись за ширму. Сам він на зустрічі в Берліні погодився на введення в регіон збройної поліцейської місії, тільки ось «народ Донбасу» проти. «Це, звичайно, виглядає смішно. Пушилін і Дейнего – такі ж представники «народу Донбасу», як я – марсіанин. Вони просто озвучують те, що доручають їм озвучувати куратори з російських спецслужб. І це прекрасно розуміють на Заході.

Ніхто не забув, як під час підписання Мінських угод Захарченко та Плотницький спочатку нібито відмовлялися ставити свої підписи під документом, а потім, після путінського окрику, підписали всі пункти без зауважень і заперечень. Тому що вони – ніхто. Мотороли. І сперечатися з Путіним вони не можуть, а вже Пушилін з Дейнего – і поготів. Тому що, якщо Путін виведе своїх головорізів з Донбасу і перестане постачати зброю бандитам, «народні республіки» зникнуть за 24 години, ніби їх і не було ніколи, а над Донецьком і Луганськом знову здіймуться українські прапори», – пояснив Портніков.

"З іншого боку, те, що в Москві – саме в Москві – так цинічно торпедують саму ідею збройної поліцейської місії – це просто чудово. Тому що сенс Мінських угод – зовсім не в їх виконанні. Сенс – в тому, хто моргне першим", - наголошує журналіст.

За його словами, Україна після зустрічі в Берліні підтвердила всі взяті на себе зобов’язання – в тому числі і погодилася з тим, що контроль над кордоном спочатку перейде до збройної поліцейської місії ОБСЄ, а Україні буде повернений тільки на другий день після проведення місцевих виборів на Донбасі – як це і записано в Мінських угодах. Президент і міністр закордонних справ України наполягали на такій послідовності, ризикуючи зустріти нерозуміння в суспільстві і нарватися на популістську балаканину. І правильно зробили. Тому що тепер всі бачать, як Україна дотримується досягнутих домовленостей, а Росія їх торпедує. "З обговоренням «дорожньої карти» буде те ж саме – тільки там роль килимового зіграє вже не Пушилін, а інший клоун – Лавров. І дорога для продовження санкцій проти путінського режиму буде відкрита", - резюмував Віталій Портніков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...