Дорога на ДАП: У мережі показали моторошне фото проспекту окупованого Донецька

Про Київський проспект та околиці можна вже написати не одну книгу і зняти не один фільм.

Донецьк з висоти пташиного польоту. Фото: Facebook

В мережі оприлюднили вражаючу фотографію руйнувань в окупованому бойовиками незаконних збройних формувань Донецьку, повідомляють Патріоти України.

Відповідний знімок, зроблений з висоти пташиного польоту, розміщений на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook. "Київський проспект Донецька, знищена міська Торгово-промислова палата та Академія МВС, підірваний Путиловський міст. До аеропорту, всім відомого опорного пункту Зеніт, Спартак і Авдіївки - сотні метрів. Про цей невеликий клаптик землі можна написати не одну книгу і зняти не один фільм", - сказано в повідомленні.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...