Драбина-вбивця: На Дніпропетровщині малолітня дитина загинула у власному будинку

Дівчинка отримала смертельний удар електрострумом.

6-річну дівчинку смертельно вдарило струмом у її ж будинку. Фото: Соцмережі

Напередодні у селищі міського типу Підгородне, що на Дніпропетровщині, 6-річна дівчинка доторкнулася до металевих конструкцій сходів у будинку, в результаті чого отримала смертельний удар електрострумом, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу компанії "ДТЕК Дніпровські електромережі".

"У будинку №13 на вулиці Робочій під напругу потрапила дитина. Дівчинку 2012 року народження бригада "швидкої допомоги" доправила до 6-ї міської лікарні, де та незабаром померла. Наразі Нацполіція та прокуратура проводять розслідування причин цього інциденту", – зазначають представники підприємства.

За попередніми даними, як підкреслюють у компанії, до трагедії призвела несправна проводка у мережах домоволодіння. "Напруга надходила з дротів вводу внутрішньобудинкових мереж, які відходили та перебувають у незадовільному стані, з численними ушкодженнями гофри та ізоляції", – додають у "ДТЕК Дніпровські електромережі".

Водночас наголошується, що балансову відповідальність за будинкові мережі несе споживач, але технічні фахівці компанії готові включитися в розслідування та надати максимальну технічну підтримку для встановлення обставин інциденту.

Також у зв'язку з трагічною подією компанія звернулася до жителів області із закликом дотримуватися правил електробезпеки. "ДТЕК Дніпровські електромережі" висловлюють глибоке співчуття рідним і близьким загиблої дитини", – додають у підприємстві.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...