"Дружба с Россией токсична", - Олег Пономар

В США набирає обертів розслідування зв'язків членів команди Трампа з РФ, а у Франції заарештували дружину проросійського кандидата в президенти Фійона.

Олег Пономар. Фото: Фейсбук.

Доброго ранку, друзі. Четвер на календарі. Що б я відзначив? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Как мы и предполагали несколько месяцев назад, роль Британии в нашей Пьесе сильно возрастает: Глава британского МИДа Джонсон предложил летом в Лондоне провести конференцию относительно Украины.

- #RussiaGate. Пошла тяжелая артиллерия: Спикер Палаты представителей Пол Райан заявил, что необходимо получить ответы на вопросы о предполагаемых контактах между предвыборным штабом Трампа и российскими властями во время предвыборной кампании.

Генеральный прокурор США Сешнс в прошлом году имел две встречи с послом России Кисляком, о которых не доложил на слушаниях о его назначении на должность.

- Ожидаемо нами:
Палата Лордов британского Парламента не поддержала закон про выход из ЕС. Нужны дополнительные поправки.

- Также ожидаемо:
В Ригу привезли американские вертолеты Black Hawk.

- Мы же говорили, что дружба с РФ токсична:
Жену кандидата в президенты Франции Фийона поместили под стражу. Тоже мошенничала.

- Спасибо, Америка:
Правительство США в 2017 г. выделит Украине $37,5 млн на борьбу с ВИЧ/СПИД .

Вот такие новости. Поздравляем братскую Грузию с безвизом с ЕС. Украина - следующая. Хорошего дня".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...

Говорити про заморозку війни Путін схоче хіба що зі США, але не зараз, - Сергій Таран

понеділок, 6 травень 2024, 23:29

"Оголошення у розшук очільників України так званим "МВС Росії" - це відповідь Путіна на натяки української влади, що перемовини з РФ, в принципі, можливі. Це не означає, що в Росії зовсім не хочуть поговорити про те, як поставити війну на паузу. Адже с...