Дружину Трампа використовують у якості наживи

Після того, як дружина мільярдера Дональда Трампа Меланія, у дівоцтві Кнавс, стала першою леді Сполучених Штатів Америки, інтерес до її персони сягнув неймовірних висот.

Тепер все, що пов'язане з іменем словенської "Попелюшки", викликає непідробну цікавість. На останній непогано заробляють земляки колишньої моделі.

Місто Севниця у Словенії, де народилася і виросла Меланія, стало одним з найпопулярніших напрямків серед американських туристів. Місцеве статистичне управління констатує, що кількість ночівель гостей із США в Словенії зросла на 15,4% в грудні 2016 року і на 10,2% за весь 2016 рік.

Загальна ж кількість туристичних ночівель в країні показала зростання на 7,6%, до 11,1 млн. У 2015-му було зафіксовано зростання на 7,2%.

Такий підйом місцеві турфірми вже охрестили "фактором Меланії". Вони організовують спеціальні тури місцями, що так чи інакше пов'язані з іменем дружини американського президента. Гостям показують, де вона жила, навчалася і працювала до того, як переїхала у Нью-Йорк.

За минулий рік країну з населенням у два мільйони людей відвідали чотири мільйони гостей, причому переважна більшість з них залишила певну суму і в Севниці. Таким чином Меланія мимоволі приносить чималі кошти у казну своєї батьківщини.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Плацдарм для кращого обстрілу Харкова та захисту Бєлгорода? - ЗС РФ створюють буферну зону на Харківщині, вглиб області не просуваються, — ISW

вівторок, 14 травень 2024, 8:31

Аналітики ISW заявили, що удари по мостах з боку армії РФ свідчать про те, що російські війська надають пріоритет негайному здобуттю перемоги в неукріпленому районі на півночі України. . Російські війська продовжують просуватись на північ і північний ...

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 7:33

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...