"Духовна держава" пишатиметься: Російські актори отримали одразу кілька "порно-Оскарів" за фільми для дорослих (фото)

Після фільмів про БДСМ та створення росіянами андроід-додатку для сексуальних збоченців така новина - звична справа.

Адріана Чечик

Актрису з російським корінням Адріану Чечик назвали найкращою виконавицею в фільмах для дорослих в одній з номінацій премії AVN Awards 2017, яка відома, як "порно-Оскар". Про це щаслива Чечик повідомила в Instagram.

Раніше актриса зізнавалася, що має російське, сербське та англійське коріння. 2015 року Чечик отримувала дві нагороди AVN Awards. Разом з тим актор Олексій Гончаров виграв дві нагороди на AVN Awards. Одну статуетку він отримав за "найскандальніший ролик", в якому брала участь і Адріана Чечик. Другу премію йому присудили в номінації "Best Double Penetration Sex Scene".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Підривають ППО: ЗСУ готують “подарунок” на інавгурацію Путіна, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 4:15

Краснодарський край Росії у ніч проти 27 квітня атакували безпілотники. Попередньо, удари було завдано по НПЗ "Словʼянськ-ЕКО", бітумному заводу, Ільському НПЗ і низці інших об'єктів. Після атаки на деяких об'єктах виникла пожежа. Також повідомляється ...