"Дурак! - Сам дурак!": Гройсман назвав нардепів "Батьківщини" професійними бездарами (відео)

Тимошенко, за словами прем'єра, ніколи вчасно не подавала проект бюджету.

Перед прийняттям державного бюджету України на 2017 рік народний депутат від "Батьківщини" Сергій Соболєв заявив, що його фракція не підтримає проект бюджету. Про це повідомляють РІА Новини.

"Такий бюджет - це вирок уряду, який так підготував бюджет", - сказав Соболєв. Він стверджує, що депутати не змогли ознайомитися з фінальним проектом закону. У відповідь прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звинуватив Юлію Тимошенко в тому, що та ніколи не подавала проект бюджету вчасно.

"Як можна бути три з половиною роки прем'єр-міністром і не знати, як формується державний бюджет? А я вам поясню. Ніколи в житті вона не подавала вчасно бюджет, ніколи не пройшла повну другу процедуру другого читання", - сказав Гройсман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США у березні таємно передали Україні далекобійні Atacms – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 20:43

Сполучені Штати ще у березні таємно передали Україні далекобійні ракети Atacms. Вони увійшли до пакета допомоги на $300 млн. Про це пише Reuters із посиланням на неназвані джерела, передають Патріоти України. Співрозмовник агентства стверджує, що ракет...

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...