Дурдом Народца Руского, або скорочено ДНР (відео)

Велика Ватна Путіпедія розкриває символи ДиНиРи - глосарій.

Дурдом Народца Руского, або скорочено ДНР — міфічна країна ватників. Створена уявою ста сорока п’яти мільйонного населення Російської Федерації.
Історія: На початку 2014 року, глибоко зазомбовані кремлівською пропагандою мешканці Росії, втрачаючи здоровий глузд та статеві ознаки, вторглися на територію України. Підпитуючись інформаційною брехнею Кремля, тисячі мирних росіян мутували у надприродних істот — ВАТНИКІВ. Після чого збивалися у купки та починали масово рукоблудити, розлякуючи при цьому мирне населення. Засновниками ідеї «ватності» є батьки Путіна, які ще з дитинства прививали маленькому Вові навики нацизма, фашизма та гітлерівської диктатури. Заселившись у всі каналізаційні системи Донбасу, ватники продовжують мутувати та знищувати інфраструктуру на Сході України.

Ватник — На початку 2014 року, глибоко зазомбовані кремлівською пропагандою мешканці Росії, втрачаючи здоровий глузд та статеві ознаки, вторглися на територію України. Підпитуючись інформаційною брехнею Кремля, тисячі мирних росіян мутували у надприродних істот — ВАТНИКІВ.

Путиносос — Той, що сосе в Путіна.

Придворный путиносос — Особа, що сосе в Путіна на постійній основі: мешкає на тілі, або поблизу Путіна.

Российская Педерация — Створена Путіним країна для звичайних росіян і підорів.

Путана — Аліна Кабаєва.

Сепаратисты — Колорадські жуки, взрощені Жириновським в таємних лабораторіях Кремля.

Федерализация — Мирне зібрання геїв, що супроводжується масовим рукоблудством та спробами когось нагнуть.

Федераст — Людина, яку вже нагнули та примусили поклоняться головному федерасту Путіну.

Царев — (див.Придворный путиносос).

Жириновський — Внучатий племінник Лаврентія Берії, був створений з лайна в таємних лабораторіях Кремля.

Песков — (див.Придворный путиносос), на відміну від Царьова, мешкає в задньому проході Путіна та інколи видає невнятні звуки

Сергей Миронов (Справедливая Россия) — Пес-безхатько, підібраний Путіним. Мешкає в кремлівській конурі. Іноді гавкає.

Аксенов — Він же Гоблін, клонований з екзгумованих останків Сталіна. Пасивний федераст, все життя провів у кремлівських підвалах.

Бандеровец — Звичачайний український романтик, що мріє жити в незалежній європейській Україні. За версією російських ЗМІ має 12 рук, з яких ростуть кулемети та двометрові стальні ікла :)

Лавров — Син Путіна і Сатани. Зазвичай це інтелігетна брехлива скотина, життєве кредо — брехня. Харчується переважно радіоактивними харчами з прилавків російських магазинів.

Донецкая Народная Республика (ДНР) — Міфічна планета федерастів, в якій всі поклоняються Путіну: лижуть йому ноги, яйця та гладять недорозвиненого карлика Мєдвєдєва. На цій планеті всі мають одне одного куди завгодно, незалежно від віку та статі.

Медведев — Недорозвинений карлик з комплексом «наполеона». Володіє найбільшою на планеті колекцією ляльок та дитячих велосипедиків. Пасивний гомосексуаліст та основоположник теорії «непідмиваня взагалі».

Пшонка — (див.Придворный путиносос). Він же Цезар. Він же гнійний прищ на тілі Віті Януковича, якого той так і не зміг вчасно видалити. Був забраний з України «хазяїном» для власних утіх. Зараз виступає в ростовському цирку та тішить публіку багатьох країн.

Янукович — Професор кишенькових наук. Має двох синів олігофренів та «красуню» дружину. В дитинстві був завербований Путіним через анальний отвір (вербуваня в такий спосіб продовжується й досі). Зубів немає взагалі, бо декілька років гриз «золотого батона» (останні вибив Путін для «покращення» оральних утіх). За підтвердженою інформацією не має статевих органів, тому за тією ж інформацією щоденно «злягався» з більшістю представників Партії Регіонів в нетрадиційний спосіб. Зараз виступає в ростовському цирку разом з Цезарем та ручною білкою Захарченком.

Быдло — За допомогою ста гривневих банкнот та гомофобної ідеї федералізації, жителі Луганської, Донецької та інших областей перетворюються на жуків-колорадів (або так зване БИДЛО), збираються в кучі та починають масово рукоблудити, розлякуючи при цьому мирне населення. Засновниками ідеї «обидлячування» населення є батьки Путіна, які ще з дитинства прививали маленькому Вові навики нацизма, фашизма та гітлерівської диктатури.

Шойгу — Дике лісне створіння, що з дитинства харчується ядерними відходами. У вісім років був помічений (анально) Путіним, та взятий до Кремлю керувати стадом свиней (ці функції виконує й досі).

Рыги — Партія Регіонів, створена людьми які ніколи «не какають», бо їм ніколи. Головна мета — «покращення», яке відображається кількістю нулів на закордонних банківських рахунках членів партії. Разом з «комуняками» заснували та вдосконалили систему розкрадання державних коштів. Підконтрольні Путіну та його блазням.

Комуняки — «Власть совєтам, земля народам (два метра над крышкой гроба каждому человеку), деньги коммунистам». По суті це найстаріша в світі спільнота геїв та трансвеститів, які полюбляють влаштовувати паради (1 травня, 7 литопада). Столиця українських комуністів — Москва, а тут вони влаштовують «покращення» забезпечуючи сепаратистів та федерастів мазями для рук та анальних отворів.

Захарченко(мєнт) — Власність Януковича, здається в оренду. В лютому був арендований спецпідрозділом «Беркут» для виконання стратегічних задач по відсмоктуванню членів всьому особовому складу підрозділа. В даний момент смокче Януковичу та Цезарю в ростовському цирку.

Захарченко(ДНР) — Власність Путіна, сосе та ковтає, за що і подобається хазяїну.

Матвиенко — «Председатель Совета Педерации московских педофилов». Під керівництвом Путіна намагається вкинути в Україну біля 100 000 триколорних повій для забезпечення руськомовного населення робочими руками та іншими статевими органами. Повія за фахом, тож нагороджена відзнаками «Почетная проститутка Крыма», «Первая блядь Москвы» та «Лучший рот Думы».

ФСБ — «Федеративное Сборище Блядей». Заснував Л.П.Берія у 1938 році. По суті це російське терористичне угруповування під керівництвом Путіна, яке займається охороною жопи «хазяїна». Співробітники ФСБ полюбляють ходити в гей-клуби для відпрацювання навиків з охорони аналів депутатів держдуми. Вступити до лав ФСБ можливо лише через психдиспансер або витверезник.

Государсвенная Дума — 449 довбойобів, які зранку до вечора дрочать на Аліну Кабаєву, по приказу Путіна. Потім розповзаються по генделикам і заливають «сливу» до повної відключки. Страдають хронічним алкоголізмом, майже половина сидить на «ширці», інші нюхають клей та жопи однопартійців. У всіх депутатів відсутні ознаки статевої приналежності, тому, маючи статеві органи собак, котів, коней та мишей (Жириновський) вони постійно вирішують — хто, кому, куди, як і скільки разів. На основі цих рішень приймаються основні закони в Росії.

ГРУ России — Грізно звучить, чи не так ? В дійсності це купка нікчемних сепаратистів, які вміють грабувати, тероризувати, а як припече — то тікати та ховатись за спинами жінок, дітей та стариків. Кожного з них Вова Путін жорстоко гвалтував з самого дитинства. Це оскаженіле російське бидло, з якого сміється весь світ. Працюють на «хазяїна» задарма. Прихильники федералізації сараїв, гаражів, свинарників та навіть біотуалетів.
Уявіть: збираються 2000 федерастів біля біотуалету на вокзалі, лунають крики-вибухи-постріли, та беруть його штурмом. Далі вивішують флаг Росії на ньому та проводять референдум серед привокзальних бомжів. Потім проголошують його фєдєральним об’єктом і в РАСЄЮ !!!

Алина Кабаева — Она же: Лина «большая глотка», бешеная гимнастка, ПУдстилка, Алина «двойной анал» и т.д. По суті, це невинне недоношене дитя, яке разом з іншими викиднями було жорстоко пошматоване бродячими собаками та харчувалося відходами свинарників. Так, зараз це «золота піся Росії», на яку молиться вся країна. Портрети її вагіни, за наказом Путіна були таємно домальовані на багатьох картинах Лувру та Ермітажу. Та в нас на Україні люди сміються та плюють в землю, коли чують новини про цю московську хвойду.

Армия России — Президент Російської Педерації підписав з королем Альфа-Центаври угоду про постачання «зелених чоловічків». Ці гуманоїди одразу сподобалися Путіну за їх неймовірну залежність до садомазохізму та колосальну анальну витримку. Згвалтувавши більшу частину маленьких «центаврійців» він одразу зачислив їх до лав збройних сил Росії. Через декілька днів «зелена орда» замінила усіх військовослужбовців Педерації.

Георгиевская лента — Сучасна георгіївська стрічка виготовляється з панцирів колорадських жуків та обробляється двопроцентним розчином сирків з пісі Аліни Кабаєвой. Таким чином кожен, хто носе на собі таку стрічку, знаходиться під впливом ароматів «святої путінської вагіни».

Донски́е казаки́ или донцы́ — Безконтрольна армія мародерів, гвалтівників та терористів. Хворі на голову конойоби, котрі вважають себе армією, а в дійсності є пацієнтами московської психлікарні. Надихаючи українців на посмішку та регіт, вони гордо скачуть в смішних штанцях на іграшкових кониках. Подейкують, що засновником їхнього «казачєства» був Наполеон Бонапарт, який експерементуючи вивів породу смішних солдатиків у панталонах.

Хунта — Кум Степан, його жінка Марічка, дочка Мар’яна знищують колорадських жуків на вгороді. За версією російських ЗМІ: озброєні автоматами та кулеметами злі бендерівці, котрі катують одного росіянина усією країною.

Герб России — Коли бачу його, хочеться курочки зі скоринкою, але не двоголової і не такої общипаної. І взагалі, якому довбойобу прийша в голову така ідея: поставити курку-мутанта до гербу такої держави ? Мабуть мета Путіна бути царем усіх світових курників :)

Армия Юго-Востока — (див.Бидло), найманці, зелені чоловічки, гопники Донбасу, (див.ГРУ Росиии) — і це по вашому армія ? Збіговисько членососів, котрі ховаються за жінками та дітьми. В такій козацькій державі як Україна, таке сміття не називають армією — їх знищують разом з «хазяїнами».

«Москаль — Це не житель Росії. Це та падлюка, яка живе на Україні і йому все не подобається: ні їжа, ні мова, ні наші вродливі жінки. Але ж і до Росії ця тварюка їхати не хоче.»

Власовцы — Багатотисячна орда пасивних федерастів, котрі кожного ранку йдуть на поклін Путіну, щоб як слід вилизати йому волосся під пахвами, на яйцях і звісно ж у дупі, звідки потім вилазе Жириновський та нагороджує усіх «запашними» георгіївськими стрічками.

Кадыров — В чеченских поверьях, коза пущеная по кругу называется «Рамзанкой».

Путін або Хутин Пуй Адольфович — внебрачный сын Адольфа Шикльгрубера (Гитлера), родившийся через 7 лет после смерти отца из замороженого семени великого Рейхсканцлера. Гражданин Говно Расєйськой Пєдєрации, видящий себя царём с 2000 по 2008, с 2012 по 2024 и с 2030 по 2042 годы.


Ватный Мирѣ «Ватники, совки, крымнаш» и другие пресмыкающиеся путинского Юго-Востока неожиданно ворвались в нашу жизнь, навеки вписав себя в страницы истории.

Рік ватніка: Мультфильм Ирены Карпы


Велика Ватна Енциклопедія: мультфильм Ирены Карпы


Ватнік обращонний. Серия 1


Ватніца мутантка. Серия 2


Ватнік понаєхавший. Серия 3.


Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.

"Штрафи за неправильне паркування": Прикордонники показали, як карають окупантів за атаки на мотоциклах (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:42

Українські прикордонники показали, як нищать окупантів, які намагаються штурмувати їх позиції на мотоциклах. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. "Прикордонники "Помсти" штрафують окупантів за неналежне паркування м...