"Дурологія, або Як Кабмін зібрався довести до абсурду ПДР", - блогер про "двоокий" світлофор в Україні

У всьому світі - триколірний світлофор для автомобілів, а у нас буде два і це має вирішити проблеми з ДТП.

Ілюстрація. Фото: Depositphotos

Блогер Орест Сохар відреагував на плани Кабміну скасувати жовтий сигнал світлофора, зазначають Патріоти України. Пропонуємо вашій увазі допис автора без скорочень.

"Кабмін вирішив прибрати зі світлофора жовтий сигнал. Ідея дуже новаторська і мотивована тим, що водії по-різному трактують це "жовте світло": одні зупиняються, а інші продовжують рух, через що виникає чимало ДТП.

Тобто проблема не в тому, що в країні немає дорожньої поліції, і драйвери забили на правила дорожнього руху і здоровий глузд...провина, виявляється, світлофора.

Так можна заборонити і пішохідні переходи, бо водії теж щось там неправильно сприймають і збивають трудящих; і алкоголь треба заборонити, і мобільний зв‘язок...

Оце суть наших "реформ", коли для проблеми з очевидним вирішенням знаходять алгоритм розв’язання через дупу.

У всьому світі - триколірний світлофор для автомобілів, а у нас буде два. А потім, очевидно, один. Червоний, щоб уже напевно. Щоправда, ініціативні "реформатори" покликаються на "досвід багатьох країн світу", але ні пошук у Гуглі, ні досвід мандрівок у трьох-чотирьох десятках країн таких прикладів відшукати змоги не дають.

Тут би Кабмінові дати чортів Арсену Борисовичу за збільшення кількості ДТП, за тотальну анархію на дорогах, за перетворення поліції у гламурних селфменів, але це сцикотно, бо Арсен Борисович он на самого головнокомандувача погнав, тому краще прибрати жовтий сигнал із світлофора.

Це не допоможе, звісно, проте всі при ділі. А ще й на переобладнанні перехресть можна буде заробити. І не поясниш цим діячам, що в глобальному світі правила поведінки уніфікуються, а не навпаки.

Проблема не стільки і не скільки в світлофорі, а в тому, що наші владоможці дуже часто відкидають весь світовий досвід, бо знайшли своє геніальне рішення. Воно дурне, навіть дике, але своє. І всі при ділі".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...