Дуже яскравий приклад патріотизму своїми силами і на своєму місці (фотофакт)

Адміністрація київського клубу без розмов виділила квитки на концерт для Воїнів АТО.

"Добрий день адміністрація Дежавю,скажіть будь-ласочка чи є можливість виділити 10 білетів для учасників АТО та волонтерів м. Боярка, Киево -Святошинський. Дякую за відповідь,всі воїни будуть у військовій формі" - "Салон-ресторан "Дежавю": Здравствуйте. Конечно мы подарим вам билеты. Свяжитесь с нашим маркетологом. Ждём на концерте".

Дуже приємно, що є такі люди, такі адміністратори, як у цьому закладі. Бо часто можна почути, що відмовляють не лише в квитках на концерт, а навіть в квитках у маршрутці ветеранам АТО. Українці завжди відрізнялися людяністю у всьому, а поведінка на роботі - це прояв рис характеру. На таких людях і тримається держава. Ще дуже приємно мені, що така хороша звістка пов'язана з концертом саме цієї групи, бо з одним з її учасників я навчався разом у Київській Духовній Семінарії :).

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...