Гарний приклад для України: Трамп запропонував садити у в'язницю за спалення американського прапора

Пора українській владі взяти це на озброєння - прийняти відповідний закон і щоб він мав зворотню силу. Наприклад, 5 років в'язниці та позбавлення громадянства

Новообраний президент США Дональд Трамп у вівторок закликав карати осіб, підпалюють американський прапор, роком в'язниці або позбавленням громадянства, а отже і права голосу. Про це він написав у Твіттері .

Приводом до цього "твіту" став сюжет, показаний телеканалом Fox, про те, що адміністрація коледжу Hampshire в Массачусетсі, поступившись студентам, які протестували проти перемоги Трампа на президентських виборах, зняла з флагштока американський прапор. Під час однієї з демонстрацій в кампусі протестувальники спалили зоряно-смугасте полотнище.

Як пише The Washington Post, думки американців щодо прийняття закону, що забороняє спалювання прапора, сильно коливаються. У разі, якщо наступний президент переконає Конгрес криміналізувати таке діяння, закон вступить в протиріччя з постановою Верховного суду від 1989 року, яким акт сталення прапора був прирівняний до свободи слова, закріпленої в Першій поправці до конституції. Таким чином Верховний суд захищав "спалювачів прапора" від судового переслідування.

Професор Джорджтаунського університету Девід Коул, який виступав у Верховному суді на підтримку цієї постанови, заявив: "Пропозиція Трампа, який незабаром повинен стати першою посадовою особою в державі, мене шокує. Він абсолютно не розуміє Першу поправку, яка забороняє покарання за опозицію влади. Йому також, схоже, невідомо, що громадянство американців захищено конституцією і тому не може бути втрачено ні за яких обставин ".

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...