"Дуже шкода": Творець Twitter запізно вибачається за допомогу Трампу

Авжеж - пасту назад у тюбик не запхати.

Еван Вільямс. Фото з відкритих джерелОдин із засновників сервісу миттєвих повідомлень Twitter Еван Вільямс шкодує, якщо його дітище опосередковано допомогло нинішньому президенту США Дональду Трампу виграти вибори. Про це він сказав в інтерв'ю The New York Times, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вільямс заявив, що помилявся, думаючи, що світ автоматично стане кращим, якщо всі зможуть вільно обмінюватися інформацією та ідеями.

У березні 2017 року Трамп висловив думку, що Twitter допоміг йому потрапити в Білий дім усупереч "нечесній пресі". Президентські вибори у США відбулися 8–9 листопада 2016 року.

10 листопада USA Today повідомило, що користувачі соціальної мережі Twitter побили рекорд 2012 року за кількістю пов'язаних із виборами твітів.

Станом на 3:00 9 листопада кількість повідомлень на цю тему становила 75 млн, а під час президентських виборів у США в 2012 році – 31 млн.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...