Два ветерани: Мережа у захваті від фото бійця АТО та його бабусі

"Прекрасне фото. Прекрасні обличчя", - коментують знімок користувачі соціальної мережі.

Фото: apostrophe.ua

У мережі інтернет з'явилася зворушлива фотографія, на якій зображений лейтенант резерву Дмитро Кішка зі своєю бабусею Катериною, яка є ветераном Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

Про Кішку відомо, що йому 31 рік. Мобілізований в АТО під час першої хвилі. В травні 2014 батальйон офіцера брав участь у звільненні Маріуполя, а в червні їх перекинули в район Красногоровки. Військовим під командуванням Кішки вдалося знищити командний пункт бойовиків.

Під час визволення міста взвод Кішки не зазнав втрат. Сам лейтенант пізніше отримав поранення під час боїв за Мар'їнку. Лікарям вдалося врятувати ногу військового. Тепер він викладає на військовій кафедрі Національного гірничого університету в Дніпрі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...