Дві досить впливові в Європі жінки вказали Росії на її місце

Заява прем'єрів Великобританії і Польщі: Санкції проти Росії потрібно продовжити, поки не будуть виконані Мінські домовленості: Україну необхідно підтримати. Крім того, Москва повинна припинити бомбардування цивільного населення в Сирії.

Про це після польсько-британських міжурядових консультацій у Лондоні заявили глави британського та по

льського урядів Тереза Мей і Беата Шидло, пише Gazetaprawna.pl, передають ПУ

"Ми говорили про те, наскільки важливою є співпраця між нашими країнами в справі України і Мінських домовленостей, а також про те, що санкції (проти Росії. - Ред.) потрібно продовжити, поки не будуть виконані Мінські домовленості", - заявила Мей.За її словами, Росія збільшує свою активність, а тому в справі РФ потрібно співпрацювати між собою.

Мей підкреслила, що бомбардування цивільного населення в Сирії необхідно негайно припинити."Потрібно здійснювати тиск на Росію, щоб вона усвідомила, що бомбардування цивільного населення в Сирії неприйнятні", - підкреслила британський прем'єр.

У свою чергу Шидло підкреслила, що Польща однозначно підтримує позицію Великобританії і не погодиться з тим, щоб санкції проти Росії були скасовані.

"Необхідно виконати Мінські домовленості.Ми звертаємось дії Росії. Ми повинні бути сповнені рішучості і солідарні з ЄС у ставленні до Росії", - констатував польський прем'єр. Вона додала, що Варшава хотіла б мати дружні відносини з Москвою, але Польща не може погодитися з тим, що Росія сьогодні, перш за все, є "агресором, країною, яка здійснила агресію в Україні". "Необхідно підтримати Українську державу, щоб Україна залишилася у сфері впливу ЄС, а не Росії", - констатував польський прем'єр.


Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Криваві рублі не принесли вбивці щастя: Громадянин Туркменістану, який хвалився катуваннями українців, поплатився на батьківщині

неділя, 19 травень 2024, 4:15

Громадянин Туркменістану Сергій Григорян воював проти України на боці Росії з осені 2022 по літо 2023 року. За цей час заробив на однокімнатну квартиру, яку на надіслані злочинцем гроші придбала у Турменбаші його мати. Проте радіти новому житлу окупант...

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...