Двоє жителів Хмельницька підпільно транслювали заборонені російські канали

Відкрито кримінальне провадження

Співробітники Служби безпеки України спільно з кіберполіцією заблокували ретрансляцію заборонених російських телеканалів в Хмельницькому. Про це повідомляє прес-центр СБУ, інформують Патріоти України.

"Правоохоронці встановили, що двоє місцевих жителів надавали клієнтам послуги телебачення, використовуючи нелегальний сервіс. У пакет входили заборонені російські телевізійні канали, які поширюють антиукраїнську пропаганду", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення обшуків за місцем проживання зловмисників, оперативники СБУ вилучили спеціальне телекомунікаційне обладнання: IP-ресивери, TV-тюнери і приставки для прийому цифрового сигналу, серверне обладнання, мережеві комутатори.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 361 Кримінального Кодексу України. Триває досудове слідство.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...