Двох керівників садових кооперативів затримано на хабарі

Відкрито кримінальне провадження

Співробітники управління захисту економіки Нацполіціі в місті Києві спільно зі слідчими Київського обласного управління НПУ і обласною прокуратурою затримали на хабарі двох керівників садових кооперативів. Про це Цензор.НЕТ повідомила спікер Департаменту захисту економіки НПУ Наталія Калиновська, інформують Патріоти України.

За її словами, голови кооперативів вимагали та отримали від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 9 тисяч доларів США за підключення його дачної ділянки, що знаходиться на території одного кооперативу, до електромережі сусіднього кооперативу.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 368-3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК. В даний час проводяться обшуки, вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу", - розповіла Калиновська.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...

"Сирський подав у відставку": Пропагандисти Кремля вигадали черговий фейк

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:55

Як зазначають у Центрі, інформацію про «відставку Сирського» розганяє анонімний акаунт, який зазвичай поширює російські наративи про Україну. Ніяких доказів на підтримку своїх «зрадницьких» тез автор, звісно ж, не наводить. А у жодних офіційних джерела...