Двозначний ляп "кремлівського Цицерона": Путін заявив, що Росія найсильніший агресор в світі

Глава Кремля Володимир Путін вважає, що на даний час Росія сильніше будь-якого потенційного агресора, разом з тим, Путін закликав російське військове керівництво не розслаблятися.

Про це він сказав на колегії Міноборони РФ.

З Володимиром Володимировичем і раніше траплялись казуси, коли двозначними заявами він несподівано говорив правду. Я то було на його прес-конференції 4 березня 2014-го року, на якій він сказав дослівно: "И пусть кто-то из украинских военных попробует стрелять в своих людей, российские военные будут стоять позади людей, не спереди, а сзади. Пускай они попробуют стрелять в женщин и детей. Я посмотрю на того, кто может, отдаст такой приказ на Украине". Тоді ж Володимир Путін заявив, що скористається своїм правом введення військ в Україну тільки в крайньому випадку. і що таким випадком може стати необхідність захистити українських громадян.

“Нам ще багато належить зробити, разом з тим, вже сьогодні з урахуванням багатьох факторів, включаючи не тільки військові, але і нашу історію, географію, внутрішній стан російського суспільства, можна з упевненістю сказати: на сьогодні ми сильніші будь-якого потенційного агресора. Будь-якого!”, – запевнив глава держави.

“Якщо ми дозволимо собі хоча б на хвилину розслабитися, допустити хоча б один збій в модернізації армії і флоту та в підготовці військ, ситуація може дуже швидко змінитися. З урахуванням темпу перебігу подій, які відбуваються у світі, ми навіть не встигнемо це помітити”, – заявив він.

Джерело: ТАСС


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...