Дивом лишились живі: Українські військові потрапили під потужний обстріл на Донбасі

Російська регулярна армія годинами вела вогонь по позиціях українських бійців.

Обстріляна машина наших бійців. Фото: Facebook

Українські військові, які в автомобілі потрапили під масований обстріл на Донбасі, дивом вижили, повідомляють Патріоти України.

"На фото - машина наших бійців після обстрілів, екіпаж котрої, складом 4 особи, дивом залишився живим", - повідомляється в групі "Україна і світ" в Facebook.

Однак сили ООС 17 травня зазнали втрат.

"Двоє загиблих і четверо поранених. Такий трагічний підсумок доби, що минула, на сході й результат чергового гуманітарного конвою з Росії", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що обстріли були чутні в околицях Маріуполя, Докучаєвська і Світлодарської дуги, де російська регулярна армія годинами вела вогонь по позиціях українських бійців зі ствольної артилерії 152-мм калібру. А по Авдіївській промзоні терористи випустив десятки ракет РСЗВ "Град".

"Вогонь у відповідь, а подекуди й на упередження, був влучним. Вісім поранених і п’ятеро загиблих. Ваша підтримка дала змогу розвідникам визначити місце розташування ворожої техніки за допомогою коптерів. Влучні постріли залишили бойовиків без двох "Уралів" і трьох БМП", - сказано в повідомленні.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...