"Дивуюся, що ніхто не помітив найголовнішого": Голишев пояснив, як Трамп принизив США (відео)

Трамп ніяку політику не проводить і нікого ні з ким не мирить. Він взагалі нічого не робить, крім одного: хвилюється, як би у нього сідниці не відвалилися, вважає публіцист.

Трамп у США зустрівся і з Клімкіним, і з Лавровим. Ілюстрація:http://www.profi-forex.org/Факт прийняття президентом США Дональдом Трампом міністрів закордонних справ Росії і України - колосальне статусне приниження; дружина, дочка і Twitter - єдина зброя, яку сьогодні має в своєму розпорядженні глава Білого дому. Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

Коментуючи зустріч Трампа з Павлом Клімкіним і Сергієм Лавровим, він сказав: "Я дивуюся, що ніхто не помітив найголовнішого. Якщо ви пам'ятаєте попереднього президента США, він покарав Росію, в першу чергу, тим, що він відмовлявся близько підпускати до себе її лідера. Жодних двосторонніх переговорів з Путіним бути не могло. Він кілька разів зловив його в туалеті на саміті - цим і вичерпувалися двосторонні контакти. рівень Путіна для Обами - це був рівень держсекретаря, і то по великих святах. Заступник держсекретаря Нуланд була людиною, котра й могла вести переговори з главою Росії".

"І ось ситуація перевертається: тепер глава США приймає у себе главу зовнішньополітичного відомства. Це абсурд, це статусне приниження. Америка ніколи не відчувала такого колосального приниження, яке вона зараз відчуває у випадку з Трампом", - підкреслив публіцист.

На його думку, пост в Twitter з тегом #LetsMakePeace президент США розмістив для того, щоб "спробувати пояснити цей безглуздий парадокс".

Голишев також запропонував звернути увагу не на ті фото зустрічей з міністрами, які були запропоновані прес-службою президента Трампа, а на інше фото - те, "на якому Клімкін і Пенс нависають над Трампом, а він сидить з винуватим виглядом і напівзлякано дивиться на них знизу до верху - приблизно так само, як дивився на Меркель, коли відмовився їй подати руку".

"Я думаю, весь цей цирк і балаган, який ми бачимо, не можна сприймати всерйоз. Трамп ніяку політику не проводить і нікого ні з ким не мирить. Він взагалі нічого не робить, крім одного: хвилюється, як би у нього сідниці не відвалилися, тому що в даний момент вони якраз відвалюються, і йому потрібно терміново тримати їх руками. Власне, цей процес ми і спостерігаємо", - переконаний Голишев.

"У Трампа є три союзника: Меланія, Іванка і Твіттер. Це єдина зброя, яка у нього залишилася. Його ненавидять і зневажають усією країною", - констатував публіцист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...