Джон Маккейн: "Росіяни вбивають українців щодня. Вони їх вбивають"

Американський сенатор, друг України виступив з різкою заявою на конференції в Мюнхені

Росія випробовує адміністрацію президента США Дональда Трампа ескалацією на Донбасі. Про це заявив американський сенатор Джон Маккейн під час щорічної конференції з питань безпеки, яка проходить в Мюнхені, передає "Радіо Свобода", інформують Патріоти України.

"Росіяни вбивають українців щодня. Вони їх вбивають. Я вважаю, що ситуація погіршується, оскільки це час для тестування адміністрації Трампа", - сказав Маккейн.

16 лютого американська сенатор закликав Трампа надати Україні летальну зброю.

Пізніше в Пентагоні главу МЗС Павла Клімкіна запевнили, що США продовжать надавати допомогу Україні для нарощування її військового потенціалу та рівня внутрішньої безпеки.

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер повідомив, що президент США Дональд Трамп чекає, що РФ займеться деескалацією в Україні і поверне Крим.

У МЗС Російської Федерації коментуючи заяву Шона Спайсера заявили, що вважають півострів своїм і повертати його не планують.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...