Дзвонив мамі для консультації: Миколаївський велосипедист, який "підбив" авто, виявився сином голови суду

Прибула на місце поліція відмовилася приймати заяву у водія автомобіля.

Побитий автомобіль. Фото: Новости-NВелосипедист, який завдав пошкодження автомобілю «Шевроле», який його «підрізав», виявився сином голови Корабельного районного суду Олени Кутурланової, повідомляють Патріоти України.

Про це в своєму блозі повідомив миколаївський журналіст Артем Дибленко. За інформацією журналіста, велосипедистом, який залишив відбиток своєї ноги в пасажирських дверях Shevrolet, нібито помстившись за те, що водій його не помітив і зачепив боковим дзеркалом заднього виду, виявився 29-річний Костянтин Кутурланов.

Син судді О.Кутурланової. Фото: Новости-NАртем Дибленко написав, що в свідченнях слідчому велосипедист заявив: «удару не відчув, але зрозумів, що підрізали». А ось прибула на місце поліція, як пише Артем, відмовилася приймати заяви у водія автомобіля. Журналіст вважає, що причиною відмови прийняти заяву була якраз та обставина, що велосипедист виявився не рядовим миколаївцем, а сином голови суду. Дибленко також зазначив, що під час з'ясування всіх обставин пригоди велосипедист нібито «дзвонив мамі для консультації».

Нагадаємо, що у вівторок, 12 червня, на проспекті Центральному (Леніна), біля офісу оператора мобільного зв'язку «Київстар» стався інцидент між велосипедистом і водієм автомобіля «Шевроле». Автомобіль при заїзді в паркувальну кишеню нібито зачепив велосипедиста бічним дзеркалом заднього огляду. У відповідь велосипедист ударом ноги сильно пом'яв двері автомобіля.

Джерело: Новости-N
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...