"Его прощальный поклон": Чи використає Обама останній шанс потопити Путіна, - блогер

Покидаючи пост президента, Обама може зробити «подарунок» як новообраному Дональду Трампу, так і незмінному главі російської держави Володимиру Путіну.

Барак Обама. Фото: BNews.kz.

Блогер Anti-colorados аналізує ймовірність того, що, покидаючи Білий дім, діючий президент Сполучених Штатів Барак Обама гучно «грюкне дверима». Про це інформують Патріоти України з посиланням на публікації «Линии обороны».

Так, блогер нагадує, що про систему ядерного захисту колишнього СРСР й досі ходить легенда, вірогідність якої наразі невідома. Відповідно до цієї легенди навіть за умови смерті всього вищого керівництва держави, ядерні ракети все-одно полетять в бік противника завдяки системі так званої «мертвої руки». Зараз така ж можливість є у американського президента Барака Обами – за останній місяць свого правління він може створити чимало проблем для одного зі своїх противників на міжнародному рівні.

Блогер нагадує, що Обама вклав чимало сил у «розкрутку» Гіларі Клінтон як нової господині Білого дому. Проте, з огляду на активність російських хакерів, всі його зусилля зазнали краху. Покидаючи пост президента, Обама може зробити «подарунок» як новообраному Дональду Трампу, так і незмінному главі російської держави Володимиру Путіну.

"Не викликає жодних сумнівів, що американська розвідка має тонни компромату на російського президента – і кількість коштів на рахунках, і корупційні схеми і відомості про іншу злочинну діяльність. Відтак, їх оприлюднення не тільки звузить Трампу простір для маневру, а і закриє перед Путіним двері тих небагатьох світових лідерів, які з ним все ще спілкуються. От тільки чи захоче Обама скористатись цим компроматом?", – цікавиться блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...