Екс-міністра Міноборони Анатолія Гриценка звинуватили в колосальному розпродажу техніки та озброєнь

Згідно даним кількох джерел, тільки рухомого майна ЗСУ було розпродано на 1 316,17 млн. грн.

Анатолій Гриценко. Фото: zp.comments.ua.

Сума проданого військового майна за часів очолювання Міністерства оборони України Анатолієм Гриценком склала 1 316,17 млн грн. І це мова йде тільки про рухоме майно. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє блогер Богдан Карпенко, передають Патріоти України.

За словами Богдана Карпенка, це саме той пан Анатолій Гриценко, котрий лідер партії «Громадянська позиція», тієї партії, другим номером котрої на виборах 2014 року йшов лідер «Демальянсу» Василь Гацько, а п'ятим номером – голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін. Це той Гриценко, чий син сьогодні очолює Раду громадського контролю Національного антикорупційного бюро, той Гриценко, чия дружина – Юлія Мостова – головний редактор «Зеркала недели», яке три роки без перестанку займається вкидами інформації проти влади, та Мостова, чий батько – співвласник «Зеркала недели», і, водночас, голова Комісії з журналістської етики, закінчив смисловий ряд Карпенко.

«Згідно рейтингів такому популістові зараз вірить велика кількість виборців», – зазначає блогер. Інший блогер Мирослав Олешко теж висказався на адресу Анатолія Гриценка, назвавши його вусатим злодієм, для якого тепер Порошенко поганий, тому що не поставив такого злодюгу Міністром оборони України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ой, мама, я домой хочу!": Росію накрив руйнівний ураган з градом (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 21:01

Після масштабних повеней до Росії прийшли урагани - негода розгулялася в Татарстані, є руйнування. Про це повідомляє низка інформ-ресурсів, передають Патріоти України. "Ураган у Татарстані, зараз він рухається на Казань. Влада закликає мешканців сидіти...

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...