Екс-спікер нагадав про себе: "Пока украинцы злятся на Зеленского, Литвин заявляет о необходимости "полного восстановления связей с Россией", - Манн

На думку Литвина, курс України на євроінтеграцію згубний для країни, а ось співпраця з Росією була б безцінною. "Без неї Україна дуже багато втрачає", - заявляє Литвин.​

Володимир Литвин. Фото:politrada.com

Відомий блогер та політолог Соломон Манн наголосив, що увага українців вчора і сьогодні була повністю поглинена непатріотичними жартами Володимира Зеленського на фестивалі в Юрмалі, головними глядачами якого є «негромадяни Латвії» - тобто росіяни. Однак, на думку блогера, українці "не туди дивляться". Про це Манн написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Манн звертає увагу громадськості на сьогоднішню публікацію UaInside.info, продубльовану в інших ЗМІ. Йдеться про те, що екс-глава Верховної Ради України Володимир Литвин сьогодні заявив про необхідність якнайшвидшого відновлення економічних, гуманітарних та освітніх контактів з РФ.

Зараз Литвин є депутатом Верховної Ради України від фракції "Воля народу". На його думку, курс України на євроінтеграцію згубний для країни, а ось співпраця з Росією була б безцінною. "Без неї Україна дуже багато втрачає", - заявляє Литвин.

Як пояснює сам Литвин, підставою для таких заяв стала справжня українська риса: подобається тим, хто багатший, тобто Європейському союзу, а ті, хто бідніший і під боком і так нікуди не подінуться. На думку політика, рано чи пізно настане момент, коли українці усвідомлять цінність того, що втрачають, і відновлять культурні та освітні контакти з РФ.

Варто погодитися з Манном в тому, що такі заяви варто сприймати всерйоз, тим більше що Литвин, фактично, згадуючи "споконвічну українську рису", говорить те саме, що і Зеленський, який не є політиком і депутатом, і який перед величезних залом в Юрмалі, назвав Україну "героїнею німецьких фільмів для дорослих", з тією лише відмінністю, що депутат при цьому не жартує.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Окупанти не захопили Очеретине, але контролюють частину селища, - військовий експерт

середа, 24 квітень 2024, 20:02

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що російські війська контролюють лише частину села Очеретине, передають Патріоти України. "Очеретине повністю ще не втрачене. Там продовжуються бойові дії. Росіян...