Експерт розповів про новий план Путіна по захопленню всієї України (відео)

У Кремлі спробують "зруйнувати саму основу України як незалежної держави", використовуючи при цьому переважно невійськові методи.

Валентин Бадрак. Фото: УНІАН.

Президент РФ Володимир Путін спробує з допомогою ведення підривної діяльності отримати всю територію України. Про це повідомив глава Центру досліджень армії, конверсії і роззброєння, військовий експерт Валентин Бадрак в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

Він зазначив, що Путін спробує "зруйнувати саму основу України як незалежної держави", причому використовуючи при цьому переважно невійськові методи. "Він розуміє, що з наявністю обмежених ресурсів, які зараз є у Росії, з наявністю жорсткої протидії з боку основних гравців світової арени, перш за все США, йому немає сенсу затівати якусь атаку а-ля пробити коридор до Криму або захопити частину Лівобережної України.

Швидше, ситуація виглядає так: він готовий погрожувати Україні, трактуючи всьому світу, що на території України йде нібито війна між Росією і Сполученими Штатами, хоча ми розуміємо, що це такий хитрий фейк. Але при цьому він буде фокусуватися на веденні підривної діяльності в українському політикумі. Ось це для нього набагато більш цікава ідея. Змінивши парадигму влади, він отримує іншу державу, отримує всю Україну, як то кажуть, на тарілочці з блакитною облямівкою, тобто для себе як частину імперії. Ось це його мета", - розповів Бадрак.

Експерт зазначає, що Путін недооцінює зміни української ментальності в останні роки і не хоче сприймати Україну як учасника подій, а не "як якийсь суб'єкт, який він використовує в своїй боротьбі із західним світом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...