
Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
На території санаторію Жовтень у Конча-Заспі стався конфлікт із стріляниною і взяттям полонених між представниками Головного управління розвідки Міноборони та військовослужбовцями в/ч А4005. Про це увечері в середу, 3 грудня, повідомляє Українська прав...
Російських окупантів вдалося зупинити на підступах до міста Гуляйполе у Запорізькій області, але ситуація залишається дуже напруженою. Про це сказав в етері Радіо NV військовий оглядач Денис Попович, передають Патріоти України. . "Станом на зараз ми м...