
Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Зеленський наразі вирішив не змінювати керівника Офісу президента Андрія Єрмака, попри незадоволення у суспільстві його діяльністю і окремими заявами представників влади, повідомляє нардеп Ярослав Железняк з посиланням на власні джерела. . Заклики про...
"Арестовщина несеться з кожної праски. "Місяця два, і все скінчиться", "ракет залишилося на тиждень-два". Ну це ж усе вже було. Два, три роки тому. І що?" - пише волонтер Роман Донік на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, ...