Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
"Самі собі створили проблеми - і самі ж їх героїчно вирішили. Тиждень часу на шоу щодо НАБУ, САП і народного креативу на картонках. У нас майже немає культури достойно визнавати помилки. Як у дворі за гаражами - типу дав задню, значить засцяв, не па...
Совершенно неожиданно сегодня от российских оккупантов появилось сообщение о том, что РОВ взяли Часов Яр… . Откровенно говоря, не смотря на то, что ситуация в Часовом Яру и вправду очень тяжёлая, но информация о взятии города оккупантами - не соответс...