
Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
За фігуранта операції НАБУ під кодовою назвою Мідас (щодо корупційної схеми в Енергоатомі) Ігоря Фурсенка внесли заставу, і його звільнено з-під варти. Про це повідомили 27 листопада представники проєкту Схеми (Радіо Свобода) з посиланням на свої джере...
Народний депутат Юрій Камельчук на початку листопада відвідав декілька європейських міст. Як розповів парламентар журналістам, за кордон він поїхав у відпустку. Варто зазначити, що в Україні посадовцям заборонено виїжджати на відпочинок за кордон. Про ...