Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Україна звернулась до Італії та інших європейських партнерів з проханням організувати в Римі розширений саміт щодо війни Росії проти України, коли світові лідери прибудуть на похорон Папи Римського Франциска. Про це повідомляє La Reppublica в четвер, 2...
"Як тебе не любити... Русанівська набережна, тихий, благісний ранок. Туркочуть голуби, мостячись на осоння на бетонній плиті, скрекочуть жаби в очереті. Кілька дідків уткнулось у Дніпро вудками, зоддалеки на пісочку загоряє старша пані в бікіні", - пиш...