
Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Християни східного обряду 26 грудня за новим стилем вшановує пам'ять царя Давида, святого Якова та чоловіка Богородиці Йосипа Обручника, а також саму Богородицю. Це церковне свято відоме як Собор Пресвятої Богородиці. За старим стилем 26 грудня вшанову...
У Гуляйполі Запорізької області, де зараз тривають бої за контроль над містом, російські окупанти захопили пункт управління одного з підрозділів Збройних сил України. Про це 25 грудня повідомила у Facebook журналістка hromadske Діана Буцко, передають П...