Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
У штаб-квартирі російської служби внутрішньої безпеки, відомої як ФСБ, секретний розвідувальний підрозділ вважає Китай потенційною загрозою для безпеки Росії. Про це йдеться у матеріалі The New York Times із посиланням на секретний звіт, передають Патр...
Атака українських безпілотників 1 червня, найімовірніше, пошкодила близько 10% стратегічних бомбардувальників Росії і влучила в деякі літаки в момент їхньої підготовки до ударів по Україні. Про це заявив старший представник військового командування Нім...