Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Українська ракета "Фламінго" може стати додатковим важелем тиску на російське керівництво під час переговорів про завершення війни. Про це розповів військовий експерт, директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Валерій Ряб...
Громадянин України Сергій К., затриманий в Італії за підозрою в причетності до підриву "Північного потоку", є капітаном ЗСУ у відставці. Про це, пише Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на обізнані джерела, передають Патріоти України. У матеріалі йд...