Експерти розповіли, від якого небезпечного захворювання рятує пиво

Помірне вживання пінного напою захистить від ревматоїдного артриту.

Ілюстрація. Фото: donpress

При вживанні пива всього кілька разів на тиждень, можна домогтися істотного зниження ризику ревматоїдного артриту, повідомляють Патріоти України.

Американські дослідники з Гарвардської медичної школи в Бостоні заявили, що пінний напій здатний захищати від появи небезпечного захворювання. Відомо, що ревматоїдний артрит - це захворювання, що носить аутоімунний характер і вражає дрібні периферичні суглоби, в яких розвиваються і прогресують ерозивно-деструктивні процеси. Страшна хвороба може призвести до інвалідності з обмеженням здатності до пересування.

Автори дослідження заявили: «Довгострокове помірне споживання пивного алкоголю, ймовірно, зможе знизити у жінок ризик появи ревматоїдного артриту».

В ході експериментів вчені з'ясували, що вживання окремих сортів пива два-три рази на тиждень найбільш ефективно знижувало ризик виникнення ревматоїдного артриту, зменшуючи ймовірність появи цього захворювання на 31%.

Раніше іспанські вчені з Університету Барселони і місцевої Університетської клініки приходили до висновків про те, що помірне вживання пива допомагає знижувати ризик діабету і високого кров'яного тиску, а також, як не дивно, ефективне в боротьбі із зайвою вагою.

Джерело: ДонПресс
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...