Експорт українських товарів у США виріс вдвічі

Експорт українських товарів в США в січні-липні 2017 року зріс в 2,2 рази в порівнянні з аналогічним періодом минулого року і склав 471 млн доларів.

Степан КубівПро це перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook, передають Патріоти України.

За даними Кубіва, за весь 2016 експорт українських товарів в США склав сумарно $ 426,6 млн.

При цьому в поточному році зростання експорту був досягнутий в тому числі за рахунок збільшення поставок чорних металів - в 2,4 рази.

"Удвічі зріс експорт з України до США за 7 місяців 2017 року. І сьогодні говоримо про посилення економічної взаємодії між Україною та США на Сьомому засіданні Українсько-Американської Ради з торгівлі та інвестицій. Найбільш перспективною є наша співпраця у енергетиці, включно з можливостями приватизації, а також взаємодія у торгівлі у рамках СОТ та співпраця у промисловості. Зважаючи на популярність української аграрної продукції на ринку США ми обговорили розширення інвестиційної співпраці у АПК. Американські колеги дуже позитивно налаштовані на спільні проекти, відзначають успіхи у реформах, зокрема дерегуляції, покращенні інвестиційного клімату в Україні.", - отметил Кубов.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...