Еквадорець про Україну: "Не міг зрозуміти: де живуть бідні, а де – багаті"

​Бізнесмен Габрієль Алехандро Трейес переїхав в Україну одразу після закінчення школи. Вступив в університет та на 4 курсі заснував власний бізнес - допомагає іноземцям вчитися в різних містах Америки та Європи, зокрема в Україні.

Фірму ареєстрував офіційно в Еквадорі, але розвивати її почав в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на Tvoemisto.

"Ми підтримуємо студентів з Еквадору, які приїжджають на навчання до Львова чи Києва. Наші асистенти зустрічають їх, супроводжують, поселяють в гуртожитки та допомагають протягом першого року, коли ті не знають мови. На адресу нашої компанії почали писати люди з Аргентини, Мексики і Колумбії – і я хочу допомагати їм через Інтернет, аби вони мали змогу приїжджати сюди. Ми також працюємо з українцями. Якщо хтось хоче працювати чи вчити мову в США чи Канаді, можемо таке організувати", - розповідає Габрієль Трейес.

Щоб привабити іноземних студентів, відремонтував гуртожитки у Львівських університетах.

"Я швидко зрозумів, щоб дати студентам добрі стандарти, треба було зробити інвестицію. В українських гуртожитках дуже погані умови. Ми вирішили не чекати чогось від держави. Київський КПІ та "Львівська політехніка" дали нам дозвіл і ми взяли на себе ремонт певних блоків, щоб наші студенти не мали до мене претензій. Тепер у їхніх гуртожитках все гарно, є нові душові кабіни, матраци, постіль, посуд. У Львові нам виділили 15 блоків, то ми підготували 60 таких місць".

У перший рік роботи фірми, у Львів приїхало 30 еквадорських студентів, на наступний – аж 60. До Києва – лише 10, бо могли дати кращі умови саме у Львові.

З початком війни підприємець почав подорожувати в пошуках нових партнерів. Зараз пропонує студентам послуги в Україні, Іспанії, Німеччині, Канаді, США та Нову Зеландію. Головний офіс фірми в Еквадорі, але в кожній країні є наш представник.

"На початку у Львові мене здивувало, що все було змішано. Я не міг розрізнити, де живуть бідні, а де – багаті. Сиджу в хорошому ресторані в центрі міста, а біля нього стоїть жахливий кіоск. Мені говорять, що жити в центрі круто, але потім я заходжу в якусь квартиру там і бачу, що це не так. У нас в містах є житлові і комерційні зони, які відрізняються рівнем життя. В Еквадорі занадто поділене суспільство – багаті та бідні вчаться в різних школах. Мені подобається, що тут – навпаки", - каже Габрієль Трейес.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...