Електрокари штурмують небо: В Німеччині пройшли вдалі випробування авто нового концепту (відео)

Відзначились німецькі науковці та конструктори.

Фото: inforesist.org

Німецькі розробники успішно протестували в польових умовах електромобіль Lilium Jet, що володіє функцією вертикального зльоту і посадки, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Прототип новинки випробували на льотному полі в Баварії, тестування включало вертикальний зліт, виконання ряду маневрів і вертикальне приземлення.

Вертикальне переміщення з землі потенційно робить електрокар максимально пристосованим до міських умов, відзначили розробники. Даний апарат розрахований на двох пасажирів.

Максимальна швидкість Lilium Jet складає 300 км/г. Політ забезпечують 36 пропелерів, розташованих на крилах електрокару, повного заряду акумулятору вистачає на 300 км. Компанія поки не може сказати, коли представить комерційну версію транспорту.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Боєць "Азова" розповів, чи можна було втримати Маріуполь у 2022-му

середа, 1 травень 2024, 22:51

Якби гарнізон Маріуполя, зокрема "Азов", 2022 року мав хоча б на тисячу бійців більше, події могли розвиватися зовсім інакше. Чи могли Сили оборони втримати "місто Марії", розповів офіцер бригади "Азов", оборонець Маріуполя на "Азовсталі" Ілля Самойлен...

"Дорога сейчас просто адская": Прототип цифрової речниці МЗС їздила 2022-го до Донецька

середа, 1 травень 2024, 21:51

Міністерство закордонних справ України вперше створило з використанням технологій штучного інтелекту цифрову особу Вікторію Ші, яка офіційно коментуватиме консульську інформацію. З кого "списали" образ та чому обурилася Мережа, Патріоти України пропону...